Обласний турнір зі швидких шахів,
присвячений Дню партизанської Слави.


18 вересня 2016 року в клубі інтелектуальних ігор “Інтелект” СумДу відбувся обласний турнір зі швидких шахів, присвячений Дню партизанської Слави.
 
В турнірі взяли участь майже 30 шахістів різного віку з м.Суми і деяких районів області. Переможцем турніру став Савченко Володимир Андрійович друге і третє місця вибороли Онянов Іван Олександрович і Тихоновский Володимир Кузьмич. Переможцем серед ветеранів став Рибалко Володимир Максимович (Краснопільский р-н с.Покровка), серед жінок Конобєєва Валентина Василівна, серед школярів учень 2-го класу Стрижак Дмитро Васильович.
 
Зворушливою, урочистою і радісною була зустріч учасників і організаторів турніру з ветераном партизанського руху на Україні, партизаном славного партизанського з’єднання Сабурова О.М. полковником Приходьком Миколою Івановичем, який щиро і сердечно привітав всіх присутніх зі славним державним святом, побажав всім шахістам міцного здоров’я, щастя, достатку, мирного неба над головою, успіхів в шаховому спорті житті і навчанні.
 
Приходько Микола Іванович разом з Президентом Федерації шахів Сумської області, членом виконкому Федерації шахів України Миколою Єгоровичем Тимошенком вручив переможцям і призерам турніру медалі з вигравійованою подією і дипломи Федерації шахів області та грошові призи, а всім школярам солодощі.
 
Висловлюючи велику вдячність, шану і низько вклоняючись славному і мужньому партизану М.Є.Тимошенко вручив М.І. Приходько пам'ятну медаль та подарунки.
Член Федерації шахів В.А.Савченко

... ... ... ... ... ... Переможець турніру Савченко В.А. (у центрі), М.Є.Тимошенко (ліворуч) та Приходько М.І.
...