Кубок міста Бровари-2018

13 травня в приміщенні броварського концерт-холу «Термінал», відбувся 3-й турнір з шахів «Кубок міста Бровари-2018». Головними організаторами та спонсорами турніру були федерація шахів міста Бровари (президент - Гребенюк Семен Андрійович), Об’єднання «Самопоміч», підприємство «Київгума» та відділ молоді та спорту м. Бровари. 
 
Всього в турнірі взяли участь 136 учасників. Окрасою турніру стала участь 3-х міжнародних гросмейстерів, серед яких діючий чемпіон України з швидких шахів Станіслав Богданович з Одеси, представник Чехії Олексій Кислинский та киянин Спартак Височін,  16-ти міжнародних та національних майстрів та майстрів ФІДЕ та велика кількість кандидатів у майстри спорту та першорозрядників.
 
Серед учасників була також велика кількість юних шахістів, зокрема вихованців Броварської школи шахів. Всі учасники турніру отримали пам'ятні призи від спонсорів.
 
Турнір проводився за швейцарською системою у 9 турів з контролем часу 10 хвилин на партію кожному учаснику з додаванням 2 секунд за кожний зроблений хід. Переможцем змагань втретє став Будніков Олег (м. Запоріжжя). Його здобуток 8 очок з 9 можливих, 2 місце посів Євчин Максим, третє у Павлова Сергія (обидва Київ). Загалом нагороди отримали 10 перших призерів. Але це ще не все. Також призами відзначено кращих 3 юнаків та дівчат  2002 року та молодших. Ними виявилися Волотовський Кирило, Пальчук Андрій та Овчаренко Григорій. Кращий результат серед жінок у майстра спорту Гриньової Маріанни ( Київ). 3 кращі броварські шахісти теж отримали призи. Їх отримали майстер спорту Семен Гребенюк та кандидати у майстри Олександр Брюхович та Вадим Марченко. Призи за кращі результати серед ветеранів (шахісти 1958 року народження та старші) отримали кандидат у майстри спорту Геннадій Шикида, міжнародний майстер Володимир Чубар та кандидат математичних наук, кандидат у майстри спорту Микола Ногін. Приз за кращий результат серед шахістів з міжнародним рейтингом до 2000 вручено кандидату у майстри Миколі Фузику. Нагородили також самого юного учасника турніру Териха Олександра 2011 року народження ( м. Бровари), та самого старшого, яким був кандидат у майстри спорту Сергієнко Микола Сергійович (Бровари). Також не забули про дітей і нагородили всіх шаховими книжками та футболками. 
Олег Товчига – міжнародний арбітр, головний суддя змагань!

Турнірна таблиця


Результати детальніше
... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...