Для бажаючих підвищити свої рейтинги!

Шахові турніри у Хмельницькому

Дата : 28-30 квітня 2023 року.
Місце: м.Полтава


З 28 по 30 квітня 2023 у м. Полтава в приміщенні Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка пройшов відкритий особисто-командний чемпіонат України та особистий чемпіонат України з шахів серед юніорів (розв'язування шахових композицій) (III – IV ранг), в якому приймали участь 28 спортсменів з Полтавської, Харківської, Сумської та Дніпропетровської областей.

В особистому заліку серед чоловіків перше місце зайняв міжнародний майстер Володимир ПОГОРЄЛОВ, друге місце у гросмейстера України Валерія КОПИЛА, третє місце зайняв міжнародний гросмейстер Олексій СОЛОВЧУК, всі з міста Полтава, члени збірної України з розв’язування шахових композицій.

В особистому заліку серед жінок перше місце зайняла першорозрядниця Клавдія СОЛОВЧУК, друге місце у першорозрядниці Христини АРЦЕВІЙ, третє місце зайняла першорозрядниця Єлизавета МАЦИЦЬКА, всі з міста Полтава.

В особистому заліку серед юніорів перше місце зайняв кандидат у майстри спорту Тарас РУДЕНКО з міста Полтава, другу місце зайняв друге розрядник Іван КОЛІСНИК з міста Полтава, третє місце у першорозрядника Олександра ГОВОРУНА з міста Охтирки, Сумської області.

В особистому заліку серед юніорок перше місце зайняла друге розрядниця Поліна ВОВЧЕНКО, друге місце у друге розрядниці Катерини СКАЛАЦЬКІЙ, третє місце у першорозрядниці Ніки РЯБЕНКО, всі з міста Полтава.

В командному заліку перше місце у збірній команди Полтавської області–I, друге місце у збірній команди Дніпропетровської області, третє місце у збірній команди Харківської області.

Учасники та суддівська бригада висловлює щиру подяку ректору Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка Марині ГРИНЬОВІЙ, начальнику Управління молоді та спорту Полтавської обласної військової адміністрації Марині ТРОХИМЕНКО, турнірному директору чемпіонату України, президенту Полтавської обласної федерації шахів Григорію ЩЕРБОВУ та голові комісії ФШУ з шахової композиції ФШУ Валерію КОПИЛУ за сприяння у проведенні чемпіонату України з розв’язування шахових композицій.
Вітаємо чемпіонів та призерів!

...
Чемпіон України Володимир ПОГОРЄЛОВ
...
Другий призер серед чоловіків В.Копил
...
Третій призер серед чоловіків О.Соловчук
...
Перша призерка серед жінок К.Соловчук
...
Призери чемпіонату України з розв'язування шахових композицій К.Соловчук, Х.Арцева, Є.Мацицька
...
Друга призерка серед жінок Х.Арцева
...
Третя призерка серед жінок Є.Мацицька
...
Перший призер серед юніорів Тарас РУДЕНКО
...
Другий призер серед юніорів І.Колісник
...
Третій призер серед юніорів О.Говорун
...
Призери серед юніорів Т.Руденко, І.Колісник, О.Говорун
...
Друга призерка серед юніорок К.Скалацка
...
Перша призерка серед юніоріок П.Вовченко
...
Призерки серед юніорок П.Вовченко, К.Скалацька
...
Чемпіони України збірна команда Полтавської області-I: В.Погорєлов, В.Копил, О.Соловчук, Т.Руденко